Tradita 30-Vjeçare e off-road

Jimny është veture me dukje tërheqëse dhe shpirt sportive e cila në vete mban arritje teknike moderne. Praktik dhe i gjindshëm gjatë vozitjes në qytet, njëkohësisht i fuqishëm dhe i qëndrueshëm në terrene të ndryshme. Per shkak te dimensioneve kompakte, nuk ekziston ngushticë në qytet apo në rrugë malore nëpër të cilën nuk do të kaloni dhe njëherit t’i leni pa fjalë modelet më të mëdha dhe më të fuqishme. Duke iu falënderuar zgjedhjeve moderne teknike, motori 4 cilindërsh prej alumini dëshmon dinamikë dhe njëkohësisht veturë ekonomike.

Mundësia e ngasjes në sistemin 4 rrotësh e bën Jimny jashtëzakonisht të përshtatshëm në të gjitha kohet klimatike dhe llojet e rrugëve.