Suzuki Swift i dizajnuar që të të kënaq në çdo vozitje!

Swift është një veturë kompakte, me teknologjinë më të re, me sisteme të sigurisë që ju ofrojnë siguri gjatë çdo udhëtimi.

Eksterior me linja përfekte që e bëjnë këtë veturë tejet atraktive.

Interior i dizajnuar që ju ofron rehati maksimale gjatë vozitjes, ekrani I Touch që lidhet me Bluetooth, Android, Apple CarPlay®.
Ekrani I Touch ju mundëson të bëni thirrje telefonike, të aksesoni muzikën tuaj, të dërgoni dhe të merrni mesazhe,  ju ofron  navigacion, dhe  kamerë për parkim.

Siguria tek veturat Suzuki është primare e që kjo veturë është vlersuar me vlersimin maksimal 5 yje nga ANCAP safety.
6 airbag.
Sistemi ESC që ju ofron kontroll elektronik të stabilitetit të veturës suaj.
Sistem i detektimit përpara që përfshin edhe frenimin emergjent.
Sistemi për paralajmrimin dhe parandalimin e kalimit të automjetit në trakën paralele.
Sistem që rregullon automatikisht shpejtësinë e automjetit për të ruajtur një distancë të sigurt nga automjetet përpara.

Tek Swift fuqia takohet me efikasitetin.

Përfitoni prej ofertave të kësaj veture atraktive.