Suzuki Vitara e re

Suzuki Vitara është një SUV i fuqishëm që kalon lehtësisht edhe terrenet më të vështira.

Vitara karakterizohet me interior dhe eksterior luksoz me hapsirë të madhe për pasagjer e po ashtu hapsirë të madhe në bagazh.

Ka teknologji të avancuar, monitor I Touch që lidhet me Apple Car Play, Android, Bluetooth, gjithashtu ju mund të pranoni thirrje dhe të dërgoni e të merrni mesazha.

Sistemet e sigurisë që ka Vitara ju ofrojnë vozitje të sigurtë dhe të rehatshme.

Kur lëviz, Vitara përdor dy sensorë – një kamera monocular dhe një sensor lazer për të përcaktuar nëse ekziston rreziku i përplasjes me një automjet përpara ose këmbësor. Pas zbulimit të përplasjes së mundshme, automjeti vepron në njërën nga mënyrat e mëposhtme, varësisht nga situata.

– Njofton shoferin me një paralajmërim visual dhe me anë të zërit.

– Rritje e forces së frenimit në qoftë se rreziku i përplasjes është i lartë.

– Frenim emergjent.

– Sistemi për leximin e shenjave të komunikacionit.

– Njoftim gjatë parkimit nëse ke ndonjë veturë mbrapa.

 

-Kontroll i vazhdueshëm i shpejtësisë.

-Këndi i vdekur (Blind spot assist).