Për të mbrojtur klientët dhe punonjësit tanë, ne dezinfektojmë çdo ditë të gjitha zonat dhe artikujt e ekspozuar dhe kemi vendosur shenja të distancës sociale. Gjithashtu, ne masim temperaturën e të gjithë punonjësve para fillimit të punës, si dhe u japim maska ​​dhe doreza mbrojtëse njëpërdorimshme vizitorëve në hyrje, në mënyrë që të gjithë të ndihen rehat dhe të sigurt.

VeturaMotocikleta