Swift Sport i ri!

Një veturë kompakte dhe sportive që karakterizohet me fuqi të madhe me motorr TURBO 1.4cc.

Ndërruesi manual me 6 shpejtësi ofron fuqi dhe precizitet në duart tuaja.

Dizajn i ri me linja të reja dhe ngjyra e Swift Sport të ri i japin një pamje krejtësisht agresive.

Swift Sport i ri ka një listë të plotë të pajisjeve dhe sistemeve të sigurisë aktive dhe pasive. Siguria passive dhe struktura e automjeteve bazohen në sistemin STECT (Suzuki Total Effective Control Technology), 7 airbags, ESP, TCS, ABS, EBD, BAS dhe sisteme të tjera moderne të sigurisë.