Dizajni

Linja e guximshme e Swift-it me kthesa muskulore të profilizuara është tërheqëse kudo që të shfaqeni. Konstruksioni jashtëzakonisht i gjerë dhe i fortë i kombinuar me detaje të tilla si çatia e sheshtë lundruese, me detaje të rafinuara në mënyrë perfekte si dorezat e fshehura të dyerve të pasme, e bëjnë këtë makinë unike. Me Swift do të bini gjithmonë në sy, si në parking ashtu edhe në autostradë.

Lexo me shum

TEKNIKA

Përshpejtim i shpejtë dhe shpërthyes. Performanca e shkëlqyer në kthesat ju mban në rrugën e duhur. Swift është rikrijuar me vëmendje të kushtuar çdo detaji të fuqisë dhe platformës së tij për të evoluar më tej një përvojë drejtimi që lejon shoferin të jetë në një me makinën dhe në kontroll të plotë të saj.

Lexo me shum

SIGURIA

Si i tillë, Swift është rilindur me aplikimin pa rezerva të teknologjive të avancuara të sigurisë, disa prej të cilave janë parë për herë të parë në këtë klasë të makinave. Përveç veçorive të projektimit të sigurisë për të mbrojtur pasagjerët në rast përplasjeje, siguria e përmirësuar parandaluese synon të parandalojë situatat e rrezikshme të trafikut.

Lexo me shum

FOTO GALERIA