Dizajni

Ignis është një makinë që bie në sy, dhe nga rruga, thekson qartë cilësitë e saj serioze SUV. Linja e tij, karakteri, si dhe pamja e jashtme e pasuruar me detaje dhe paleta e pazakontë e ngjyrave, thjesht garantojnë se jo vetëm që do të vozitni pa u vënë re në Ignis, por do të vozitni me stil. Nga çdo këndvështrim, Ignis tregon shkathtësinë dhe përshtatshmërinë e tij nga çdo këndvështrim, për ta bërë jetën tuaj më të lehtë.

Lexo me shum

TEKNIKA

Për një fillim më të gëzuar të ditës suaj, drejtoni Ignis në cilindo nga destinacionet tuaja. Është kompakt, i shkathët dhe i shpejtë. Për shkak të dukshmërisë së tij mbi mesataren, është jashtëzakonisht e lehtë për t’u menaxhuar, pavarësisht nëse janë rrugë të ngushta të qytetit ose një udhëtim më kërkues, ai do t’ju sjellë gjithmonë në pragun e destinacionit tuaj. Çdo ditë e kaluar me Ignis do t’ju ofrojë lehtësinë dhe komoditetin që ju nevojitet.

Lexo me shum

SIGURIA

Ignis është i ngarkuar me sisteme sigurie aktive dhe pasive. Funksionet aktive të sigurisë si ALLGRIP AUTO ju ofrojnë lirinë për të vozitur pavarësisht nga sipërfaqja e ndryshueshme nën rrota dhe pavarësisht nga kushtet e motit, ndërsa falë sistemit automatik të frenimit dhe paralajmërimit të daljes nga korsia, sjell qetësi në drejtimin e përditshëm.

Lexo me shum

FOTO GALERIA