Dizajni

Vitara ka stilin e vet që kombinon pamjen tradicionale të SUV-ve të Suzuki me elementë të gjallë modernist. Çdo detaj i Vitara-s rrezaton dinamizëm, duke theksuar stilin e jetës aktive të drejtuesve të saj. Një gamë e pasur ngjyrash dhe dizajnesh ju lejon të shprehni personalitetin tuaj duke kombinuar detajet e jashtme dhe të brendshme dhe të krijoni makinën që keni dëshiruar gjithmonë.

Lexo me shum

TEKNIKA

Pavarësisht nga lloji i sipërfaqes dhe terrenit, Vitara siguron gjithmonë kapje të përsosur. Kjo falë ndërtimit të avancuar dhe teknologjisë së re ALL GRIPP 4WD, mekanizmat e sofistikuar të së cilës e bëjnë çdo makinë një kënaqësi të vërtetë. Cilado qoftë rruga në fjalë, Vitara do ta kapërcejë me lehtësi dhe nuk do të keni nevojë për ndonjë teknikë të veçantë drejtimi.

Lexo me shum

SIGURIA

Vitara është e pajisur me pajisjet më të avancuara të sigurisë për parashikimin dhe shmangien e rrezikut të afërt. Jini të sigurt, teknologjia superiore e Suzuki do t’ju ndihmojë kur keni më shumë nevojë për të, në situata që maten në të qindtat e sekondës.

Lexo me shum

FOTO GALERIA