Dizajni

Edhe pse shpesh thuhet se nuk duhet gjykuar në bazë të përshtypjes së parë, S-CROSS zbulon karakterin e tij të plotfuqishëm në shikim të parë. Fuqia e tij theksohet gjithashtu nga maska ​​e fuqishme e zezë e përparme, e cila tërheq vëmendjen me bukurinë e saj filigrane dhe nxjerr në pah karakterin e saj aventuresk, ndërsa vetëm një vështrim brenda e tregon atë në një dritë krejtësisht tjetër, sepse pjesa e brendshme ergonomike thekson anën tjetër të saj – elegante dhe e rafinuar. , bërë për të matur shoferin.

Lexo me shum

TEKNIKA

Suzuki S-CROSS gjithmonë bën kontakt të mirë me tokën kur vozitni. Sfidat e sipërfaqeve të ndryshme, si dhe të gjitha kushtet e motit, S-CROSS i ri bazohet në gjenet legjendare të Suzuki SUV, të cilat i plotëson me teknologjinë më moderne. Prandaj, S-CROSS i ri përfaqëson një kombinim unik të aftësive në rrugë dhe jashtë rrugës, pa asnjë opsion të dëmtuar seriozisht, dhe besimi që përjetoni krijon një nivel të ri të shkathtësisë dhe efikasitetit të përditshëm.

Lexo me shum

SIGURIA

Para jush është një SUV që shquhet për guximin dhe ndikimin e tij, dhe zgjidhjet e tij inteligjente të sigurisë janë vetëm një pjesë e arsyes pse do të bini në dashuri me këtë makinë. Disa nga veçoritë që e bëjnë atë të ndryshëm nga të tjerat janë padyshim hapësira e tij e gjerë, e cila mundëson udhëtime të këndshme me familjen dhe miqtë, por është edhe teknologjia e integruar ALL GRIP, e cila e bën më të lehtë kontrollin e automjetit në çdo sipërfaqe. Me sisteme parandaluese që mund të parashikojnë dhe shmangin aksidentet, si dhe sisteme mbrojtëse që reduktojnë rrezikun e lëndimit.

Lexo me shum

FOTO GALERIA