ËSHTË KËNAQËSI

Ignis është gati të transportojë biçikletën, skitë ose varkën tuaj në çdo kohë dhe ju lejon të bëni xhiro të pazbuluara deri tani me pamje të mrekullueshme. Personalizojeni Ignis me një përzgjedhje të pasur aksesorësh dhe hapni një botë hobish të reja. Me një karakter të fortë, Ignis ju lejon të bëni jetën tuaj edhe më aktive me makinën.

PËR NJË PAMJEN E THATË

Elementët shtesë të jashtëm i japin Ignis-it tuaj një pamje më të fuqishme, jashtë rrugës. Modeli është i pajisur me buzë alumini të lëmuar 16 inç, mbrojtje të poshtme para dhe pasme
panel, mbrojtëse anësore të gjera dhe spoiler çati.

NGJYRAT E BËNË TË VEÇANTË

Zgjidhni ngjyrat e jashtme dhe të brendshme për të krijuar të vetmen, Ignis-in tuaj. Pajisur me një shirit horizontal në pjesën e përparme të pjesës së përparme, korniza të llambave të mjegullës së përparme, mbulesa pasqyre dekorative dhe dekorime dekorative.panel, mbrojtëse anësore të gjera dhe spoiler çati.

Interieri

Pajisur me aksesorë dhe dekorime me ngjyra në ndenjat qendrore dhe anësore, konsolën qendrore dhe dorezat e dyerve.

DRITA QË JU NDJEKËN NË SHTËPI DHE JU MIRËPRESHTIN PARA TË NXIJENI (TË GJITHA PAKETAT E PAJISJEVE)

Fenerët vazhdojnë të ndriçojnë rrugën për 10 sekonda pasi shoferi del nga makina, duke ju siguruar ndriçim derisa të arrini në pragun tuaj. Po kështu, dritat e zhytura dhe të pozicionit ndizen dhe qëndrojnë ndezur për 10 sekonda pasi të keni shkyçur Ignis me telekomandë. Ky funksion praktik është i dobishëm për ndriçimin e rrugës.

AFTËSI TË JASHTËZAKONSHME MANOVRIME NË QYTET DHE NË UDHËTIM

Me një rreze minimale kthese prej vetëm 4,7 m, Ignis është i lehtë për t’u menaxhuar, si në rrugë të ngushta, ashtu edhe në parkingje gjithnjë e më të mbushura me njerëz. Gomat me diametër të madh dhe dyshemeja e ngritur lejojnë vozitje të pakujdesshme në rrugë të paasfaltuara dhe të varfra, si dhe nëpër borë ose mbi bordurat buzë rrugës.

HAPËSira e bagazhit, VËLLIMI I TË CILËS MUND TË RREGULLOHET LEHT

si duke lëvizur të gjithë stolin e pasmë ashtu edhe duke i palosur sediljet e pasme. Ignis ka një hapësirë ​​maksimale të bagazhit prej 514 l*. Mbështetja e pasme mund të ndahet në gjysmë (50:50) dhe mund të paloset nga bagazhi. Kjo mundëson organizimin e hapësirës për shumë qëllime, si dhe përshtatjen me lloje të ndryshme bagazhesh.