Fenerët LED me dritat LED gjatë ditës

Të dy dritat e përparme dhe të pasme kanë tre drita të pozicionit LED që e bëjnë atë të veçantë, unik dhe dinamik. Dritat e pozicionit të përparmë përdoren gjithashtu si dritat e drejtimit gjatë ditës, sa herë që vozitni.

Maska e përparme e stilizuar me filigran

Grila mbresëlënëse e zezë e përparme me një shprehje filigrane e ndan vizualisht S-CROSS në dy pjesë. Logoja e përparme, pas së cilës fshihet një pjesë e vogël e pajisjeve elektronike, theksohet nga një shirit kromi, i cili thekson më tej forcën e të gjithë fytyrës së S-CROSS të ri.

Raftet e çatisë(GL+ I GLX)

Raftet e çatisë prej argjendi, alumini janë të integruara në çatinë e S-CROSS-it të ri dhe përveç stilit, kanë edhe një rol funksional. Ky është kombinimi më i mirë i estetikës së rafinuar, aerodinamikës së rafinuar dhe funksionalitetit të plotë, të gjitha në një.

Guximi i vrazhdë

Rripat katrore, të përparme dhe të pasme të rrotave i japin një karakter të veçantë pamjes së jashtme të këtij SUV. Nga ana tjetër, linjat e theksuara, argjendi në parakolpin e përparmë dhe të pasëm e bëjnë atë edhe më mbresëlënës.

Kondicioner automatik me dy zona

Falë kontrollit automatik të klimës me dy zona, temperatura brenda automjetit mund të rregullohet vazhdimisht dhe plotësisht automatikisht, gjë që ofron një përvojë shtesë ngarje. Përveç kësaj, shoferi dhe pasagjeri mund të vendosin kondicionerin në temperatura të ndryshme në të njëjtën kohë.

Mbulesa të sediljeve

Sediljet elegante ergonomike vijnë gjithashtu në një opsion me detaje lëkure në anët dhe lëkurë
mbështetëse krahu, e cila vendos komoditetin dhe karakterin e fortë të këtij SUV në qendër të vëmendjes. Opsioni prej lëkure është i disponueshëm në modelet GLX dhe opsioni prej pëlhure është i disponueshëm në modelet GL+ dhe GL.

Sediljet e përparme me ngrohje

Modelet GL+ dhe GLX në paketën standarde janë të pajisura me ngrohës të sediljeve për shoferin dhe pasagjerin e përparmë, ndërsa pasagjerët në sediljet e pasme ngrohen me hapje të posaçme ajrimi në pjesën e pasme.

Rrota aliazhi të lëmuara 17 inç

Sedilja e pasme rregullohet dhe ulet lehtë, duke siguruar kështu edhe më shumë hapësirë ​​në bagazh dhe rehati optimale për pasagjerët.

DIELLI PANORAMIK

Bëhuni gati për një pamje dhe përvojë të lë pa frymë! Xhami i lëvizshëm i çatisë me dy pjesë formon një çati panoramike me përmasa të mëdha, pamjen e së cilës, ashtu si në dritaren e hapur të çatisë, mund ta shijojnë të gjithë pasagjerët, pavarësisht nga pozicioni i ndenjëseve në makinë.

Bagazhi

S-CROSS është i destinuar për të gjithë ata që e dinë se në jetë duhet të lini kohë për kënaqësi dhe relaksim. Nëse është një udhëtim i përditshëm për në dhe nga puna, ose keni nisur një udhëtim në të panjohurën. S-CROSS është një shoqërues gjithmonë besnik që nuk do t’ju zhgënjejë.