Lidhja e telefonit inteligjent (SLDA)

Zemra e sistemit audio është një ekran me prekje, po aq intuitiv sa një smartphone. Lidhni telefonin inteligjent me anë të kabllos Bluetooth®* ose USB për të qenë në gjendje të përdorni aplikacionet në ekran. Nëpërmjet tij mund të shihni edhe sistemin audio, imazhin nga kamera e pasme dhe navigimin.

Kondicioner

Paneli i kontrollit të kondicionerit automatik në modelin GLX mundëson funksionimin intuitiv. Njohja e lehtë e etiketave dhe numrave bëhet e mundur nga përdorimi i një ekrani LCD me kontrast të lartë.

Ndarjet

Brojni pretinci jednostavni za upotrebu i nadohvat ruke: pretinac za rukavice, polica u konzoli, džep u naslonu suvozačkog sjedala, prednji držači limenki X2, pretinci u prednjim vratima, USB utor i 12V utičnica za struju…

Hapësirë ​​shtesë

Së bashku me argëtimin gjithmonë të mirëpritur për të vozitur, hapësira shtesë në kabinën dhe bagazhin mund t’ju ndihmojë të përfitoni sa më shumë nga hobi juaj ose thjesht për argëtim.

TRUNG I GJENDJES

Ndarja e bagazhit më e gjerë e Swift ju lejon të lidhni më shumë gjëra dhe sediljet e pasme të ndara ju ndihmojnë të vendosni gjithçka që ju nevojitet në makinë. Hapësira e kokës sigurohet nga pozicioni i ulët i uljes, ndërsa ndarjet e shumta janë të lehta për t’u përdorur dhe lehtësisht të arritshme.

KABINA E GJENDJES

Praktikisht kompakt nga jashtë, Swift në kabinë ofron hapësirë ​​të mjaftueshme për një pozicion të rehatshëm të këmbëve, shpatullave dhe kokës. Edhe pasagjerët në stolin e pasmë kanë hapësirë ​​të mjaftueshme falë formës inovative të pjesës së pasme të sediljeve të përparme dhe shfrytëzimit sa më të mirë të hapësirës poshtë tyre.

INFORMACION EKRANI LCD me ngjyra

Një ekran i avancuar me shumë funksione 4,2 inç TFT LCD me ngjyra zë pjesën qendrore të panelit të instrumenteve për ta mbajtur shoferin plotësisht të informuar me informacion të saktë dhe intuitiv për sjelljen dhe funksionimin e automjetit. G-forca, fuqia e motorit dhe çift rrotullimi shfaqen grafikisht, si dhe përdorimi i përshpejtuesit dhe frenave, ndër të tjera.