Paketë e fortë

Grilë e përparme, Linja e sipërme e zgjatimit të grilës së përparme, Linja e zgjatjes së parakolpit të përparmë, Mbështetja e dritës për drejtimin e ditës (DRL), Garniturat anësore, Rrota e zezë Misti 17 inç, Kapaku qendror i buzës, Mbrojtës anësor, Mbrojtësja e parakolpit të përparmë, Mbrojtja e parakolpit të pasmë

Paketa urbane

Grilë e përparme, Linja shtesë e grilës së sipërme të përparme, Linja shtesë e parakolpit të përparmë, dekorim shtesë i dritës së drejtimit gjatë ditës (DRL), garniturë anësore, kapele të pasqyrave të jashtme L + D, buzë “Misti polished” 17 inç, Mbulesa e rripit qendror, Mbrojtës shtesë i parakolpit përpara

Kondicioner automatik

Cilësimet e rregullueshme lehtësisht ju lejojnë gjithmonë të keni një temperaturë të brendshme optimale.

Trungu i gjerë

Vëllimi i dhomës së bagazhit të Vitara është 375 litra. Edhe kur sediljet e pasme nuk janë palosur, mund të ruani një çantë golfi në të. Për më tepër, duke rregulluar raftin e bagazhit dhe sediljet e pasme, të cilat janë të ndashme në raportin 60:40, mund të rrisni ndjeshëm hapësirën e bagazhit. Lartësia e hapjes së derës së pasme nga toka është zvogëluar gjithashtu për ngarkim dhe shkarkim më të lehtë.

Çati panoramike

Çatia panoramike përbëhet nga dy panele xhami (njëra përballë tjetrës), të dyja janë rrëshqitëse. Kur hapen, panelet rrëshqasin njëra mbi tjetrën në mënyrë që të mos ndikojnë në ndarjen e pasagjerëve ose hapësirën për raftin e çatisë.

Modele të reja gjeometrike të sediljeve

Sediljet e përparme dhe të pasme janë bërë me stil prej lëkure të krehur, për të ofruar qëndrim dhe mbështetje të shkëlqyer të trupit dhe rehati maksimale për shoferin dhe pasagjerët.

Sipërfaqe e re e brendshme e butë

Ka një sipërfaqe të re të butë mbi pultin dhe panelin e instrumenteve, e cila kontribuon më tej në ndjenjën premium të kabinës.

Ora qendrore

Zgjidhni midis dy modeleve elegante – karboni (majtas) dhe kanji (djathtas).

Paneli i instrumenteve

Matësi i shpejtësisë dhe numëruesi i rrotullimeve janë të vendosura djathtas dhe majtas, me një ekran me shumë informacione në mes. Ekrani tregon informacione të tilla si konsumi aktual dhe mesatar i karburantit, temperatura e jashtme, mënyra e drejtimit dhe paralajmërimi i parkimit. Ekrani me shumë informacion përfshin gjithashtu një tregues të ndryshimit të marsheve që ofron ndihmë për ndërrimin optimal të marsheve sipas kushteve aktuale, duke arritur kështu ekonominë e karburantit.

Mbështetësja e përparme e krahut

Mbështetja qendrore e përparme e krahut mund të zhvendoset gjatësore për të gjetur pozicionin e saj optimal dhe përmban hapësirë ​​shtesë për ruajtje.

DRITAT E DITËS DHE DRITAT E MJEGULLIS LED

Dritat e drejtimit të ditës të dizajnuara në mënyrë unike përbëhen nga vertikale
llamba LED të vendosura. Ka edhe dritat e mjegullës që janë
thelbësore për shikueshmëri të mirë në rrugë gjatë motit të keq
kushtet.

MOTIVE TRADICIONALE TË MJETEVE SUV SUZUKI

Thelbi i dizajnit të Suzuki, si fascia e theksuar e përparme me
elemente vertikale ekspresive, së bashku me një parakolp të fortë përpara
i pasuruar me detaje elegante të kromit, kontribuon në elegante
dhe pamja e fuqishme e Vitara.

Fenerët LED (GLX)

Fenerët LED të sapodizenjuar me shirit LED blu Vitari
ato japin një pamje më të fuqishme, futuriste.