Mini SUV me pamjën më unike në treg.

Dizajni

Një veturë që kombinon efikasitetin me përshtatshmërinë absolute për qytet.

Eksterieri

Suzuki Ignis është unik. Linjat e tij të forta dhe diapazoni i gjerë i ngjyrave tërheqin vëmendjen kudo.

Dizajni i përparmë

Dizajni i përparëm i Ignis karakterizohet me dizajnin e veçantë të grilës.

Xhamat e ërrësuar

Xhami i ërrësuar i pasmë dhe xhamat anësorë të pasmë i krijojnë Swift një pamje më tërheqëse dhe njëkohësisht ruajnë privatësinë.

Interieri

Ignis ka një dizajn linear që lejon orientim të shpejtë.
Elementet dekorative blu të errët ose me ngjyrë argjendi, në varësi të ngjyrës së jashtme, ofrojnë theksime elegante.

Timoni

Timoni i dizajnuar i rregullueshëm nga lartësia jo vetëm që kontrollon Ignis, por edhe muzikën në sistemin audio.

Bagazhi

Vëllimi i bagazhit tek Ignis është në mes 204 litra dhe 267 litra, në varësi të modelit të zgjedhur.

Disqet e rrotave

Me disqet e tij prej 16 inç, Ignis jo vetëm që drejton mirë, por edhe ofron një pamje tërheqëse.

Dritat e mjegullës

Dritat e mjegullës me kornizë të zezë janë të vendosura në pjesën e poshtme në parakolp.

Pasqyra të jashtme

Pasqyrat e jashtme me tregues të integruar janë të rregullueshme në mënyrë elektrike, të palosshme dhe me nxemje.

Konektimi

Në ekranin me prekje 7 inç i cili gjendet në konsolën qendrore ju mund të kontrolloni sistemin e navigimit, kamerën dhe kënaqësinë unike të muzikës me DAB + dhe lidhjen smartphone.

Apple CarPlay

Sistemi audio lidhet me iPhone® të shoferit. Aplikacionet mund të operohen manualisht ose përmes kontrollit zanor Siri®.

Android® Auto

Sistemi audio lidhet me telefona inteligjentë Android®. Aplikacionet mund të operohen manualisht ose me anë të kontrollit zanor.

Ekran me prekje 7 inch

Ekrani me prekje me ngjyra 7 inç është qendra e kontrollit për sistemin e navigimit sistemin Bluetooth® dhe për kënaqësi unike të muzikës me DAB + dhe lidhje smartphone.

Adaptive cruise control

Sistemi monitoron rrugën duke përdorur radarin e valës milimetrike dhe automatikisht ruan distancën e dëshiruar nga automjetet përpara.

Klima automatike

Një temperaturë e moderuar vazhdimisht brenda automjetit jo vetëm që përmirëson gjendjen brenda, por edhe rrit aftësinë e shoferit për të reaguar.

Dritat

Kur largoheni nga makina, dritat ndriçojnë zonën përreth për një kohë. Gjatë rrugës për në automjet, drita mund të ndizet me telekomandë.

Siguria

DSBS

DSBS paralajmëron në mënyrë optike dhe akustike nëse përplasja është e afërt. Nëse rreziku i një përplasjeje është shumë i lartë, automjeti frenon automatikisht.

Detektimi i vozitjes jo të rregulltë

Sistemi analizon lëvizjet drejtuese të automjetit. Në rast të manovrimeve të papranueshme të drejtimit, shoferi paralajmërohet në mënyrë akustike dhe vizuale.

Asisti i korsisë

Nëse automjeti pa dashje lë korsinë e tij me shpejtësi më të madhe, timoni dridhet. Përveç kësaj, ka një paralajmërim vizual.

6 airbag

Në rast përplasjeje, pasagjerët mbrohen nga 6 airbag.

Ignis

Falë platformës HEARTECT, Swift ka një peshë të lehtë dhe zvogëlon konsumin.

Teknologjia

Motori 1.2 DUALJET me sistemin HYBRID

 

Performanca maksimale

61 kW

Vëllimi

1197 ccm

Sistem hibrid

Ky sistem mbështet motorin pothuajse në çdo situatë lëvizëse. Kjo zvogëlon ndjeshëm konsumin e karburantit dhe emetimet e CO 2 – pa investime të mëdha dhe pa ndonjë kufizim në lëvizjen e përditshme.

ALLGRIP AUTO