KIDS LT-Z
Model: 50 L5

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 49
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min)
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min)
Numri i cilindrave dhe pozita 1, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me ajër
Diametri / Thellësia (mm) 36.0 x 48.6
Numri i ventileve për cilindër SOHC
Numri i shpejtësive Variomatik
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1480
Frenat e parë Daulle
Frenat e pasme Daulle
Gomat e para, dimenzionet AT16x8-7
Gomat e pasme, dimenzionet AT16x8-7
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 535
Kapaciteti i rezervoarit (L) 2.6
Pesha (kg) 78