KIDS LT-Z
Model: 90 L5

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE  –
Vëllimi (ccm) 90
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 4.3/3.2
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 6.3
Numri i cilindrave dhe pozita -`
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me ajër
Diametri / Thellësia (mm) 45.5 X 55.2
Numri i ventileve për cilindër SOHC
Numri i shpejtësive Variomatik
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1005
Frenat e parë Daulle
Frenat e pasme Daulle
Gomat e para, dimenzionet AT 19X7-8
Gomat e pasme, dimenzionet AT 19X7-8
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 650
Kapaciteti i rezervoarit (L) 6
Pesha (kg) 127