KINGQUAD LT-A
Model: 750X/XC/XP/XPZ (L4)
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 722
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min)
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min)
Numri i cilindrave dhe pozita 1
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 104.0 X 85.0
Numri i ventileve për cilindër DOHC
Numri i shpejtësive CVT, 2+R
Transmetuesi i fuqisë Me bosht
Distanca në mes akseve (mm) 1.285
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet AT25x8-12
Gomat e pasme, dimenzionet AT25x10-12
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 920
Kapaciteti i rezervoarit (L) 17.5
Pesha (kg) 305