OZARK LT-F
Model: 250 L4

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 246
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 17.2/12.6
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 18.7
Numri i cilindrave dhe pozita 1
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me ajër
Diametri / Thellësia (mm) 66.0 X 72.0
Numri i ventileve për cilindër SOHC
Numri i shpejtësive 5+R
Transmetuesi i fuqisë Me bosht
Distanca në mes akseve (mm) 1140
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Daulle
Gomat e para, dimenzionet AT 22X7-11
Gomat e pasme, dimenzionet AT 22X10-9
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 785
Kapaciteti i rezervoarit (L) 10.0
Pesha (kg) 199