QUAD SPORT LT-Z
Model: 400 L4

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 398
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 37.1/27.3
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 37.7
Numri i cilindrave dhe pozita 1
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 90.0 X 62.6
Numri i ventileve për cilindër DOHC
Numri i shpejtësive 5+R
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1245
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet AT 22X7-10
Gomat e pasme, dimenzionet AT 20X10-9
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 810
Kapaciteti i rezervoarit (L) 10
Pesha (kg) 193