INTRUDER M1800
Model: R L5 / BZ L5

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 1783
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 125/91,9 në 6.000
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 160 në 3.200
Numri i cilindrave dhe pozita 2, V
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 112,0 X 90,5
Numri i ventileve për cilindër 4, DOHC
Numri i shpejtësive 5
Transmetuesi i fuqisë Me bosht
Distanca në mes akseve (mm) 1710
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 130/70 R18
Gomat e pasme, dimenzionet 240/40 R18
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 705
Kapaciteti i rezervoarit (L) 19.5
Pesha (kg) 347