INTRUDER VL
Model: 1500BT L3
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 1462
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 79/58 në 4.800
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 131 në 2.600
Numri i cilindrave dhe pozita 2. V
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 96.0 X 101.0
Numri i ventileve për cilindër SOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me bosht
Distanca në mes akseve (mm) 1675
Frenat e parë Disk
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 130/80 R17
Gomat e pasme, dimenzionet 200/60 R16
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 720
Kapaciteti i rezervoarit (L) 18
Pesha (kg) 363