INTRUDER VZ
Model: M800 L4

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 805
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 53/39 pri 6.000
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 69 pri 4.000
Numri i cilindrave dhe pozita 2, V
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 83,0 X 74,4
Numri i ventileve për cilindër 4, SOHC
Numri i shpejtësive 5
Transmetuesi i fuqisë Me bosht
Distanca në mes akseve (mm) 1655
Frenat e parë Disk
Frenat e pasme Daulle
Gomat e para, dimenzionet 130/90 R16
Gomat e pasme, dimenzionet 170/80 R15
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 700
Kapaciteti i rezervoarit (L) 15.5
Pesha (kg) 265