RM
Model: 85 L5 / 85L L5

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 84.7
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 26/19 në 12.000
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min)
Numri i cilindrave dhe pozita 4, Rreshtorë
2T/4T 2T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 48.0 X 46.8
Numri i ventileve për cilindër SOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1240/1280
Frenat e parë Disk
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 70/100-17
Gomat e pasme, dimenzionet 90/100-14
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 850/875
Kapaciteti i rezervoarit (L) 5
Pesha (kg) 73/74