RM-Z
Modeli: 450 L5

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 249
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min)
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min)
Numri i cilindrave dhe pozita 1, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 77,0 x 53,6
Numri i ventileve për cilindër DOHC
Numri i shpejtësive 5
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1475
Frenat e parë Disk
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 80/100-21
Gomat e pasme, dimenzionet 100/90-19
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 955
Kapaciteti i rezervoarit (L) 6.5
Pesha (kg) 104.5