DR-Z
Model: 125/L L5

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 124
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 13.6
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min)
Numri i cilindrave dhe pozita 1, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me ajër
Diametri / Thellësia (mm) 57,0 X 48.8
Numri i ventileve për cilindër SOHC
Numri i shpejtësive 5
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1270
Frenat e parë Daulle/Disk
Frenat e pasme Daulle
Gomat e para, dimenzionet 70/100 R17/70/100R19
Gomat e pasme, dimenzionet 90/100 R14/90/100R16
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 775/805
Kapaciteti i rezervoarit (L) 4.8
Pesha (kg) 88/89