DR-Z
Model: 70 L5

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 67
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min)
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min)
Numri i cilindrave dhe pozita 1, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 48,0 X 37.0
Numri i ventileve për cilindër SOHC
Numri i shpejtësive 3
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 935
Frenat e parë Daulle
Frenat e pasme Daulle
Gomat e para, dimenzionet 2.5 R10 33J
Gomat e pasme, dimenzionet 2.5 R10 33J
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 560
Kapaciteti i rezervoarit (L) 3
Pesha (kg) 5355