RMX
Model: 450Z L5

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 449
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 20/14.8 në 6.500
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min)
Numri i cilindrave dhe pozita 1, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 96,0 x 62,1
Numri i ventileve për cilindër DOHC
Numri i shpejtësive 5
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1480
Frenat e parë Disk
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 80/100-21
Gomat e pasme, dimenzionet 110/100-18
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 955
Kapaciteti i rezervoarit (L) 6.2
Pesha (kg) 123.5