Model: 110NE L5
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 113
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min)
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min)
Numri i cilindrave dhe pozita 1, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me ajër
Diametri / Thellësia (mm) 51.0 X 55.2
Numri i ventileve për cilindër SOHC
Numri i shpejtësive CVT
Transmetuesi i fuqisë Me rrip
Distanca në mes akseve (mm) 1260
Frenat e parë Disk
Frenat e pasme Daulle
Gomat e para, dimenzionet 80/90-14 M/C 40P
Gomat e pasme, dimenzionet 90/90-14 M/C 46P
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 755
Kapaciteti i rezervoarit (L) 5.2
Pesha (kg) 97