BURGMAN AN
Model: 400A L5 / L4

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 400
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 34/25 në 7.300
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 36,3 në 5.800
Numri i cilindrave dhe pozita 1, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 81,0 X 77,6
Numri i ventileve për cilindër DOHC
Numri i shpejtësive Variomatik
Transmetuesi i fuqisë Me rrip
Distanca në mes akseve (mm) 1585
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 120/80-14
Gomat e pasme, dimenzionet 150/70-13
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 710
Kapaciteti i rezervoarit (L) 13,5
Pesha (kg) 215/222