BURGMAN AN
Model: 650 Z L5 / L4

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 638
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 50/37 në 7.000
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 62 në 5.000
Numri i cilindrave dhe pozita 2, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 75.5 x 71.3
Numri i ventileve për cilindër DOHC
Numri i shpejtësive Automatik / 5 shpejtësi SECVT
Transmetuesi i fuqisë Me rrip
Distanca në mes akseve (mm) 1590
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 120/70 R15
Gomat e pasme, dimenzionet 160/60 R14
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 755
Kapaciteti i rezervoarit (L) 15
Pesha (kg) 245