BURGMAN UH
Model: 125 L4 / 125A L4

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 125
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 12/9 në 9.000
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 10,8 në 6.500
Numri i cilindrave dhe pozita 1, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 57,0 X 48,8
Numri i ventileve për cilindër OHC
Numri i shpejtësive Variomatik
Transmetuesi i fuqisë Me rrip
Distanca në mes akseve (mm) 1465
Frenat e parë Disk
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 110/90-13
Gomat e pasme, dimenzionet 130/70-12
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 735
Kapaciteti i rezervoarit (L) 11
Pesha (kg) 159