BURGMAN UH
Model: 200 L4 / 200A L4

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 200
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 197/145 në 9.500
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 17 në 6.000
Numri i cilindrave dhe pozita 1, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 69,0 X 53,4
Numri i ventileve për cilindër SOHC
Numri i shpejtësive Variomatik
Transmetuesi i fuqisë Me rrip
Distanca në mes akseve (mm) 1465
Frenat e parë Disk
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 110/90-13
Gomat e pasme, dimenzionet 130/70-12
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 735
Kapaciteti i rezervoarit (L) 11
Pesha (kg) 160