V-STROM DL
Modeli: 1000 A L4 / 1000 A ADVENTURE L4

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 1.037
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 100/74 në 8.000
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 103 në 4.000
Numri i cilindrave dhe pozita 2, V
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 100.0 X 66.0
Numri i ventileve për cilindër )OHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1555
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 110/80 R19
Gomat e pasme, dimenzionet 150/70 R17
Lartësia e ulëses nga toka (mm)
Kapaciteti i rezervoarit (L) 20
Pesha (kg) 228