V-STROM DL
Modeli: 650 A L4

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 645
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 69/51 në 8.800
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 60 në 6.400
Numri i cilindrave dhe pozita V2
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 81 x 62.6
Numri i ventileve për cilindër 4, DOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1560
Frenat e parë Disk (I dyfishtë), 210mm
Frenat e pasme Disk, 260mm
Gomat e para, dimenzionet 110/80 R19
Gomat e pasme, dimenzionet 150/70 R17
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 835
Kapaciteti i rezervoarit (L) 20
Pesha (kg) 214