V-STROM DL
Modeli: 650 A L4

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 645
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 69/51 në 8.800
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 60 në 6.400
Numri i cilindrave dhe pozita 4, Rreshtorë
2T/4T 2, V
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 81.0 X 81,0 X 62,6
Numri i ventileve për cilindër 4, DOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1480
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 110/80 R19M/C 59H
Gomat e pasme, dimenzionet 150/70 R17M/C 69H
835
Kapaciteti i rezervoarit (L) 20
Pesha (kg) 215