BANDIT GSF
Model: 1250SA L4

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 1225
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 96,5/71 në 7.500
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 108 në 3.700
Numri i cilindrave dhe pozita 4, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 79,0 X 64,0
Numri i ventileve për cilindër 4, DOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1.485
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 120/70ZR17 M/C 58W
Gomat e pasme, dimenzionet 180/55ZR17 M/C 73W
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 805/825
Kapaciteti i rezervoarit (L) 19
Pesha (kg) 254