BANDIT GSF
Model: 650SA L2

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 656
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 85/62,5 në 10.500
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 61,5 në 8.900
Numri i cilindrave dhe pozita 4, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 65,5 X 48,7
Numri i ventileve për cilindër 4, DOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1470
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 120/70 ZR17
Gomat e pasme, dimenzionet 160/60 ZR17
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 770-790
Kapaciteti i rezervoarit (L) 19
Pesha (kg) 247