GLADIUS SFV
Model: 650 L4 / 650A L4

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 645
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 72/53 në 8.400
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 64 në 6.400
Numri i cilindrave dhe pozita 2, V
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 81,0 X 62,6
Numri i ventileve për cilindër 4, DOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1445
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 120/60 ZR17
Gomat e pasme, dimenzionet 160/60 ZR17
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 785
Kapaciteti i rezervoarit (L) 14.5
Pesha (kg) 202