GSR
Model: 750 L4/ 750Z L4/ 750A L4

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 749
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 106/78 në 10.000
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 80 në 9.000
Numri i cilindrave dhe pozita 4, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 72.0 x 67.0
Numri i ventileve për cilindër 4, DOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1.445
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 120/70ZR17M/C
Gomat e pasme, dimenzionet 180/55ZR17M/C
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 815
Kapaciteti i rezervoarit (L) 17.5
Pesha (kg) 211