GSX
Model: 1250FA L4

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 1255
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 96,5/71 në 7.500
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 108 në 3.700
Numri i cilindrave dhe pozita 4, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 79,0 X 64,0
Numri i ventileve për cilindër 4, DOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1485
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 120/70 ZR17
Gomat e pasme, dimenzionet 180/55 ZR17
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 805-825
Kapaciteti i rezervoarit (L) 19
Pesha (kg) 257