GSX-S
Model: 1000FA L6

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 999
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min)
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min)
Numri i cilindrave dhe pozita 4, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 73.4×59.0
Numri i ventileve për cilindër DOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm)
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 120/70ZR17M/C 58W
Gomat e pasme, dimenzionet 190/50 ZR17M/C 73W
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 815
Kapaciteti i rezervoarit (L) 17
Pesha (kg)