VANVAN RV
Model: 125 L3

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 124
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 11.8/8.7 në 9.500
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 9.8 në 7.700
Numri i cilindrave dhe pozita 1, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me ajër
Diametri / Thellësia (mm) 57,0 X 48.8
Numri i ventileve për cilindër SOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1385
Frenat e parë Disk
Frenat e pasme Daulle
Gomat e para, dimenzionet 130/80 R18
Gomat e pasme, dimenzionet 180/80 R14
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 770
Kapaciteti i rezervoarit (L) 6.5
Pesha (kg) 128