GSX-R
Modeli: 1000 L5 / L6 / ABS

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 1000
Fuqia (KF/kW në rrotullime/min) 202/149 në 13.200
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 118 në 10.800
Numri i cilindrave dhe pozita 4, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 76 X 55,1
Numri i ventileve për cilindër 4, DOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1420
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 120/70 ZR17
Gomat e pasme, dimenzionet 190/55 ZR17
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 825
Kapaciteti i rezervoarit (L) 16
Pesha (kg) 202