GSX-R
Modeli: 600 L5

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 599
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 126/92.5 pri 13.500
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 69.6 pri 11.500
Numri i cilindrave dhe pozita 4, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 67.0 X 42.5
Numri i ventileve për cilindër 4, DOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1385
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 120/70 ZR17
Gomat e pasme, dimenzionet 180/55 ZR17
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 810
Kapaciteti i rezervoarit (L) 17
Pesha (kg) 187