GSR-X
Modeli: 750 L5

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 750
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 150/110.3 në 13.200
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 86.3 në 11.200
Numri i cilindrave dhe pozita 4, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 70,0 X 48,7
Numri i ventileve për cilindër 4, DOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1390
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 120/70 ZR17
Gomat e pasme, dimenzionet 180/55 ZR17
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 810
Kapaciteti i rezervoarit (L) 17
Pesha (kg) 190