HAYABUSA GSX
Model: 1300RA L5

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 1340
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 197/145 në 9.500
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 155 në 7.200
Numri i cilindrave dhe pozita 4, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 81.0 X 65.0
Numri i ventileve për cilindër 4, DOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1480
Frenat e parë Disk (I dyfishtë)
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 120/70 ZR17
Gomat e pasme, dimenzionet 190/50 ZR17
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 805
Kapaciteti i rezervoarit (L) 21
Pesha (kg) 220