Me Suzuki SX4 S-Cross Hybrid, çdo situatë e përditshme mund të përvetësohet me lehtësi.

Dizajni

Hibrid: efikasiteti është thjesht argëtues.

Kudo që drejtoni S-Cross, ai kombinon vozitjen dhe kursimin. Sistemi i tij hibrid 48 V e mbështet motorin pothuajse në çdo situatë drejtimi dhe gjithashtu gjeneron energji për të. Rezultati: më shumë efikasitet në çdo kilometër.

Eksteriori

Ju nuk mund t’i rezistoni dizajnit ekspresiv SUV të S-Cross. Sportiv në tërësi dhe i sofistikuar në detaje.

Dizajni i përparmë

Një dizajn që mbahet mend. Grilë dominuese e përshtatur nga dizajni i mrekullueshëm i dritave LED dhe dritave të ditës. S-Cross sinjalizon një vendosmëri që frymëzon.

Pamja anash

Linjat muskulore dhe harqet e rrotave, të cilat janë më shumë këndore sesa të rrumbullakëta, përcjellin një ndjenjë të pasur SUV.

Dizajni i pasëm

Pjesa e pasme është po aq mbresëlënëse sa pjesa e përparme. Linja e tavanit është ulur në një mënyrë sportive, aerodinamike, ndërsa dizajni i mrekullueshëm i dritave të pasme thekson gjerësinë e automjetit dhe shtatin SUV.

Dritat

Kombinimi i dritave të ditës dhe dritave rezulton në një dizajn mbresëlënës ndriçimi.

Dritat e pasme

Dritat e pasme në teknologjinë LED tregojnë një gjuhë dizajni shumë karakteristike dhe të veçantë.

Dritaret e errësuara

Dritaret e errësuara jo vetëm që përmirësojnë pamjen e S-Cross por ato gjithashtu ju ofrojnë pasagjerëve privatësi.

Rrota aliazh 17″

Në linjën e pajisjeve GL+, S-Cross shkëlqen me aluminin e rafinuar në një dizajn dinamik.

Interieri

Ekrani i ri multimedial me prekje 9 ich i vendosur në mënyrë optimale në fushën e shikimit, kondicioneri standard automatik dy zonal kontrollohet nëpërmjet butonave, instrumentet e bukura të rrumbullakëta ofrojnë informacion të qartë dhe të pagabueshëm. Në interiorin e S-Cross do të ndiheni menjëherë si në shtëpinë tuaj.

Bagazhi

Përdorimi i zgjuar i hapësirës në çdo centimetër katror. Me një vëllim ngarkimi prej 430 litrash deri në maksimum 1230 litra, ju mund të merrni me shumë gjëra me vete kudo që shkoni.

Komoditeti i uljes

Ulëse ergonomike, të prodhuara me saktësi dhe qëndrueshmëri.

Tavani panoramik i xhamit

Tavani panoramik me dy pjesë krijon një ndjenjë krejtësisht të re të hapësirës. Të dyja pjesët mund të hapen me shtypjen e një butoni, duke lejuar momente të jashtëzakonshme me diell. Megjithatë, me ndihmën e maskës së diellit, mund të tërhiqeni në hije po aq shpejt.

Konektimi

Ekran me touch 9 inç HD

Ekrani i madh me touch është i pozicionuar në mënyrë optimale në nivelin e syve të shoferit. Këtu bashkohet: sistemi audio me DAB+, lidhja me smartfon, sistemi i navigimit dhe sistemi Bluetooth®.

Apple CarPlay

Sistemi audio lidhet me iPhone® të shoferit. Aplikacionet mund të operohen manualisht ose përmes kontrollit zanor Siri®.

Android® Auto

Sistemi audio lidhet me telefona inteligjentë Android®. Aplikacionet mund të operohen manualisht ose me anë të kontrollit zanor.

Kompjuter në bord

S-Cross ju paraqet të gjitha të dhënat përkatëse të automjetit në një format të qartë. Dhe më shumë njohuri gjithmonë çon në vendime më të mira.

Adaptive cruise control

Sistemi monitoron rrugën duke përdorur radarin e valës milimetrike dhe automatikisht ruan distancën e dëshiruar nga automjetet përpara.

Display shumëfunksional

Për të gjithë ata që duan të dinë saktësisht. Nga presioni aktual i ajrit në goma deri te forcat aktual. Dhe shumë informacion në mes.

Klima automatike dy zonale

Klima dy zonale ju ofron mundësinë që nëse shoferi dhe pasagjeri që është i ulur para dëshirojnë temperaturë tjetër mund ta diferencojnë temperaturën me pasagjerët.

Kamera 360 shkallë

Sistemi funksionon me 4 kamera, të cilat mundësojnë një pamje 360 shkallë nëpërmjet ekranit me touch. Këndvështrimet e ndryshme lejojnë pamjen më të mirë dhe parkimin e sigurt.

Ulëset me nxemje

Pas ndezjes së veturës, jo vetëm S-Cross duhet të arrijë shpejt temperaturën e funksionimit, por gjithashtu edhe shoferi.

Mbështetësja e krahut para/prapa

Mbështetësja e krahut qendror në pjesën e përparme mund të zhvendoset për së gjati dhe në këtë mënyrë përshtatet me pozicionin tuaj të preferuar të uljes. Ofron gjithashtu një ndarje të gjerë magazinimi për gjërat thelbësore të udhëtimit. Pasagjerët mbrapa gjithashtu kanë mbështetësen e krahut me dy mbajtëse.

Siguria

DSBS

Mbështetja e frenimit aktiv me mbështetje me sensorë të dyfishtë paralajmëron optikisht dhe akustikisht nëse një përplasje është e pashmangshme. Nëse ka një rrezik shumë të lartë përplasjeje, ai ndërhyn dhe frenon automatikisht.

eCall

Nëse situata e kërkon, do të bëhet një telefonatë emergjente. Më pas mund të lokalizohet automjeti dhe të jepet ndihma e parë. Mund ta aktivizoni edhe vetë thirrjen e urgjencës.

Air bag

S-Cross jep gjithashtu një kontribut gjithëpërfshirës për sigurinë pasive: me jastëkë ajri për shoferin dhe pasagjerin e përparmë, jastëkët e ajrit të gjurit në anën e shoferit, jastëkët e ajrit përpara majtas dhe djathtas, jastëkët e ajrit me perde të përparme dhe të pasme.

Kamera e pasme dhe asistencë parkimi

Mbajini gjithmonë sytë hapur: Me ndihmën e kamerës mbrapa dhe sensorëve, shoferi paralajmërohet në mënyrë akustike dhe vizuale kur parkimi bëhet i ngushtë.

Alarmi për trafikun e pasmë (RCTA)

Kur dilni mbrapa nga një vend parkimi, sensorët e pasmë regjistrojnë kur mbrapa po afrohet ndonjë veturë dhe lëshojnë menjëherë alarmin.

Njohja e shenjave të trafikut

A vlen ende kufiri i shpejtësisë? S-Cross me njohjen e shenjave të trafikut mund t’i përgjigjet kësaj në rast dyshimi. Sistemi i mbështetur nga kamera detekton shenjën e trafikut dhe e shfaq atë në panel.

Blind Spot – Këndi i vdekur

Sensorët e pasmë të radarit monitorojnë trafikun pas dhe pranë automjetit. Nëse vozitësit e tjerë janë në këndin e vdekur, ju do të paralajmëroheni menjëherë në timon.

Detektimi i përgjumjes

Sistemi analizon vazhdimisht lëvizjet e drejtimit të automjetit. Në rast të manovrave të palogjikshme të drejtimit, shoferi paralajmërohet në mënyrë akustike dhe vizuale.

Teknologjia

Motori 1.4 litërsh BOOSTERJET me sistem hibrid 48V

Motori me injeksion të drejtpërdrejtë turbo tregon talentin e tij të veçantë sidomos në kombinim me sistemin hibrid të butë 48V: fuqia dhe ekonomia kombinohen në mënyrë harmonike për të krijuar një përvojë shumë të veçantë drejtimi dhe kursimi. Një moment i fortë maksimal prej 235 Nm është i disponueshëm midis 2,000 dhe 3,000 rpm. E-Power siguron më shumë përshpejtim edhe në shpejtësi të ulëta të motorit – dhe për efikasitet maksimal të karburantit në trafikun normal të përditshëm.
Performanca maksimale

95 kW

Vëllimi

1373 ccm

Sistem hibrid i 48V

Sistemi hibrid i butë Suzuki mbështet motorin pothuajse në çdo situatë drejtimi. Kjo redukton konsumin e karburantit dhe emetimet e CO 2 – pa investime të mëdha dhe pa asnjë kufizim në lëvizje

ALLGRIP SELECT

Ngasje me 4 rrotat