Swift Sport ofron SHPEJTËSI – Përshpejton: udhëtimin, ditën dhe kënaqësinë

Dizajni

Hibrid, më argëtuese.

Sport dhe sistemi hibrid janë një kombinim i shkëlqyeshëm. Sistemi hibrid tek Swift Sport ofron zhvillim spontan të energjisë, gjithashtu Swift Sport kujdeset edhe për ruajtjen e karburantit. Kështu ju pranoni një veturë sportive dhe ekonomike.

Eskterieri

Kur dizajnerët e Suzuki krijuan Swift Sport, ata punuan në një drejtim që çdo detaj ta bëj të qartë se kjo veturë do të dalë në rrugë me të gjitha forcat e tij.

Dizajni i përparmë

Swift në pjesën e përparme përfaqësohet nga grila e veçantë me zbukurimin e gjerë të kromit dhe modelin tre-dimensional trapezoidal.

Dritat

Dritat e lakuara dinamike të Swift Sport i japin zjarr shtesë pamjes dhe dritë të ndritshme gjatë natës.

Dizajni i pasëm

Pjesa e pasme muskulore me dritat e pasme të ngushta është ana e Swift Sport që shoferët e tjerë e shohin më shpesh.

Pamje karboni

Spoileri i përparmë, fundet anësore dhe difuzori i pasëm në dukje karboni theksojnë pamjen e Swift Sport.

Detaje sportive

Dy tubat e pasëm konik, të kromuar janë një tipar karakteristik i pjesës së pasme.

Kulmi

Spoileri i kulmit siguron presion shtesë të kontaktit gjatë ngasjes.

Xhamat e errësuar

Xhami i pasëm dhe xhamat anësorë të pasmë i ofrojnë Swift Sport një pamje tërheqëse dhe gjithashtu ruajnë privatësinë.

Pasqyrat e jashtme

Pasqyrat e jashtme me tregues të integruar janë të rregullueshme në mënyrë elektrike, janë të palosshme dhe me nxemje.

Interieri

Timoni prej lëkure dhe elementet dekorativë të kuq / të zi flasin qartë: Veturë Sportive!

Timoni

Sistemi audio dhe cruise control mund të operohen gjithashtu përmes timonit shumëfunksional të rregullueshëm në lartësi dhe gjatësi.

Bagazhi

Vëllimi prej 265 litra në bagazh ofron hapësirë ​​për një numër të madh çantash sportive. Me ulëset e pasme të palosura, vëllimi rritet deri në 947 litra.

Ulëset sportive

Ulëset sportive me mbështetëse të integruar sigurojnë mbështetje optimale anësore, ndërsa qepjet dekorative të kuqe gjithashtu e vënë në pah sportivitetin e modelit.

Timoni shumëfunksional

Timoni shumëfunksional i rregullueshëm nël artësi dhe gjatësi mund të përdoret gjithashtu për të operuar sistemin audio dhe cruise control.

Konektimi

Ekran I Touch

Ekrani me prekje me ngjyra 7 inç është qendra e kontrollit për sistemin e navigimit, sistemin Bluetooth®, për kënaqësi unike të muzikës me DAB + dhe lidhjen me smartphone.

Apple CarPlay

Sistemi audio lidhet me iPhone® të shoferit. Aplikacionet mund të operohen manualisht ose përmes kontrollit zanor Siri®.

Android® Auto

Sistemi audio lidhet me telefona inteligjentë Android®. Aplikacionet mund të operohen manualisht ose me anë të kontrollit zanor.

Ekran me prekje 7 inch

Ekrani me shumë funksione LCD me ngjyra tregon vlerat qartë.

Klima automatike

Ju do ndjeni freski edhe në ngasjet sportive.

Ndezje pa çelës

Futuni brenda, shtypni butonin dhe filloni aventurat.

Adaptive cruise control

Sistemi monitoron rrugën duke përdorur radarin e valës milimetrike dhe automatikisht ruan distancën e dëshiruar nga automjetet përpara.

Siguria

DSBS

DSBS paralajmëron në mënyrë optike dhe akustike nëse përplasja është e afërt. Nëse rreziku i një përplasjeje është shumë i lartë, automjeti frenon automatikisht.

Detektimi i vozitjes jo të rregulltë

Sistemi analizon lëvizjet drejtuese të automjetit. Në rast të manovrimeve të papranueshme të drejtimit, shoferi paralajmërohet në mënyrë akustike dhe vizuale.

Asisti i korsisë

Nëse automjeti pa dashje lë korsinë e tij me shpejtësi më të madhe, timoni dridhet. Përveç kësaj, ka një paralajmërim vizual.

Asisti për ngjitje në tenaltze

Kur vozisni në shpatet e pjerrëta, Asisti për ngjitje në tenaltze parandalon që vetyra të rrotullohet.

Njohja e shenjave të trafikut

Njohësi i shenjave të trafikut ju shfaq në ekran shenjat e trafikut.

Sinjalizimi i këndit të vdekur

Sensorët e këndit të vdekur monitorojnë trafikun prapa dhe pranë automjetit. Shoferi paralajmërohet nëse dikush gjendet në këndin e vdekur.

RCTA

Asiston shoferin kur është duke vozitur prapa.

Kamera për parkim

Kamera për parkim ju asiston gjatë parkimit duke ju shfaqur në ekran pamjen mbrapa.

6 airbag

Në rast përplasjeje, pasagjerët mbrohen nga 6 airbag.

Asistemi për parkim

Asistemi për parkim paralajmëron kur vetura afrohet më shumë sesa duhet murit.

Teknologjia

Motori 1.4 DUALJET me sistemin HYBRID

 

Performanca maksimale

95 kW

Vëllimi

1373 ccm

Sistem hibrid

Ky sistem mbështet motorin pothuajse në çdo situatë lëvizëse. Kjo zvogëlon ndjeshëm konsumin e karburantit dhe emetimet e CO 2 – pa investime të mëdha dhe pa ndonjë kufizim në lëvizjen e përditshme.