Kualitet me kompromis

Hapësire për inovim

A ndjehësh të kalosh një kohë të mirë? Të lesh jetën e përditshme mbrapa teje dhe shpirtit tënd? Jo, ne nuk po flasim për një spa hotel, por për Suzuki Baleno. Sepse modeli inovativ 5-dyersh është shumë inovativ, modeli hatchback kompakt demonstron madhësinë e vërtetë nga koncepti I hapësirës mbresëlënëse. Platforma në të cilën Suzuki Baleno është bazuar ofron një hapësirë të këmbëve mbi mesatarën në të dyjat karrigat e para dhe mbrapa. Ulu dhe ndjehu mire! Shijoje dizajnin tënd të ri të konceptit “Liquid Flow”, lejoje vetën të inspirohesh nga motorrët, shiko tek sistemi ndihmës dhe tek sistemi i audios me lidhje të smartphone. Shkurt, ju do të përjetoni një veturë të vogël zemërgjerë që përshtatet perfekt në mënyrën tënde të jetës.