ZGJIDHNI TRANSMISIONIN E DUHUR PËR STILI TUAJ TË DREJTJES

Transmision manual me 5 shpejtësi – fazat e transmetimit të këtij transmetimi llogariten për përdorimin maksimal të motorit, dhe
përfshijnë ndërrimin e saktë dhe të këndshëm të marsheve.
Transmisioni vazhdimisht i ndryshueshëm (CVT) – Ky transmetim klasifikohet si një transmetim automatik. Karakteristika e tij më e rëndësishme është transmetimi i çift rrotullues përmes një numri praktikisht të pafund raportesh, pra shpejtësive. Ky ingranazh është i destinuar për drejtimin në qytet dhe karakterizohet nga efikasitet dhe butësi e lartë

SISTEMI HYBRID SHVS MILD

Sistemi SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) ndihmon motorin klasik të arrijë efikasitet më të madh të karburantit. Ai konverton energjinë kinetike të krijuar nga ngadalësimi në energji elektrike, e cila përdoret si ndihmë për motorin klasik me anë të një motori elektrik. Sistemi kompakt dhe i lehtë SHVS përbëhet nga një bateri litium-jon me kapacitet të lartë 10Ah me performancë të shkëlqyer karikimi dhe karikimi dhe një ISG në funksionin e motorit.

1.2 DUALET

Ignis përdor motorin e ri 1.2 Dualjet, i cili karakterizohet nga një ekuilibër i shkëlqyer midis nisjes së shpejtë dhe të lehtë, dhe efikasitetit të jashtëzakonshëm.
me konsumin e karburantit. Niveli i lartë i performancës arrihet nga përmirësime të shumta të vogla që përfshijnë valvulat e marrjes së ndryshueshme të kontrolluara elektrikisht, një pompë vaji të ndryshueshme me aktivizim elektrik dhe gjithashtu grykë elektrike që ftohin pistonin me vaj, prandaj ky motor nuk do të nxehet kurrë.

Pasqyrë e të gjitha informacioneve të rëndësishme në një vend

Paneli i instrumenteve shfaq informacionin bazë si temperatura e jashtme, moti dhe kilometrazhi total dhe i pjesshëm. Informacioni i shfaqur mund të ndryshohet duke përdorur butonat në panelin e instrumenteve ose në timon.

Ngrohës të sediljeve të përparme (GLX dhe GL+)

Grijana sjedala, uz sustav grijanja koji je integriran u sustav klimatizacije, brzo se zagriju i time bitno poboljšavaju kvalitetu vožnje kada su temperature niske, jer ne morate čekati da se motor zagrije, kako bi imali osjećaj topline.

Ndjenja e drejtimit të fortë dhe të sigurt (GLX)

Timoni sportiv cilësor ka detaje të argjendta. Mund të mbulohet me lëkurë për ata që duan më shumë luks në brendësi.

Lidhshmëria e telefonit inteligjent (SLDA) (GLX DHE GL+)

Srce audio sustava je zaslon osjetljiv na dodir, intuitivan poput pametnog telefona. Spojite vaš smartphone preko Bluetooth® ili USB kabela kako biste na zaslonu mogli koristiti aplikacije. Preko njega vidite i audio sustav, sliku s kamere za vožnju unatrag i navigaciju (samo GLX).

Apple CarPlay

Apple CarPlay bën të mundur përdorimin e iPhone për të kryer telefonata, për të hyrë në muzikë, për të dërguar dhe marrë mesazhe dhe për të gjetur destinacione. Të gjitha këto funksione mund të aktivizohen me komandë zanore nëpërmjet
sistemin Siri ose nëpërmjet ekranit qendror brenda automjetit.

Android Auto™

Android Auto™ është një mënyrë më e thjeshtë dhe më e sigurt për të përdorur telefonin në makinë. Qasuni me lehtësi hartat, mediat dhe mesazhet tuaja të preferuara përmes aplikacioneve në ekranin multimedial

MirrorLink

MirrorLink ju lejon të shfaqni aplikacione të ndryshme në ekranin me prekje të smartfonit tuaj, duke ju dhënë akses në veçoritë e smartfonit tuaj

Kontrolli i përmbajtjes audio duke përdorur butonat në timon (GLX)

Butonat e përdorur për të kontrolluar volumin e përmbajtjes audio janë krijuar sipas drejtuesit. Kontrolli i volumit nuk ka qenë kurrë më i lehtë. Falë aftësisë për të rregulluar nivelin e zërit me disa lëvizje të gishtit të madh pa e lëshuar timonin, e ngre cilësinë e drejtimit në një nivel të ri.